italia paidat ei varmasti harkitsemaan muita vaihtoehtoja

Torres Atletico Madrid neuvoteltu sopimus kahden vuoden ajan, mitä hän on valmis allekirjoittamaan sopimuksen

Torres tulevaisuus, nyt selvä. Torres ja Atletico sopimus on päättymässä kesällä, mukaan Cope radioasema kertoi, että Torres ja Atletico Madrid ovat päässeet sopimukseen uusimaan sopimuksen kaksi vuotta tulevat olemaan Atletico. Seuraavien kahden vuoden aikana Torres Atletico Madrid jatkaa puolustaa identiteettiä italia paidat 9. Legion arkkia.

Torres on tällä hetkellä omistaa AC Milan, AC Milan, hän oli vuokrattu Atletico. Tänä kesänä, Torres ja AC Milan sopimus päättyy, kun hän jatkaa vapaakappalekuvion. Mukaisesti FIFA: n määräykset, alusta tämän vuoden tammikuussa, Torres voivat tutustua vapaasti siirron tahansa joukkue toteutti.
Torres sai kutsun USA, Länsi-Aasiassa ja Kiinassa, mutta asenne on hyvin selkeä, hän vain haluaa yöpyä Atletico Madrid. Aiemmin tänä vuonna, se ei uusita Simeone ronaldo paidat on vihjannut Torres. Mutta perintätilanteeseen Torres, Atletico nousu vähitellen muutti mielensä. Maaliskuun puolivälissä, Atletico Madrid ja Torres johtajat ehdottavat uutta toivoa.
Atletico ovat valmiita lähtemään Torres? Torres italia paidat ei varmasti harkitsemaan muita vaihtoehtoja. Cope radioasema huomautettu, että Atletico miten urakkatarjous, Torres valitsee & lakanat Corps sopimus, osapuolet lopulta päässeet sopimukseen uudistaa kaksi vuotta. Torres, nyt 32 vuotias, hän on voimassa 34-vuotias Atletico Madrid.
Määritettäessä sopimuksen Atletico Madrid jälkeen, Torres on nyt kaksi Barcelona paidat haasteita. Yksi on johtanut Atletico Madrid voittaa Mestarien liigan finaali järjestetään Madridin derby. Toinen johtaa Espanjan retkikunta Euroopan Cup joukkueen jälkeen 2014 World Cup, ei ole Torres rekrytoitiin maajoukkueeseen.

Näiden faneille, koska siellä on paljon joukkueita, jotkut ihmiset keräävät heidän paitoja hauskaa. Joten www.paitaeuro2016.com se on hyvä paikka kerätä!