Suarez paidat ilmoitti Deer

Cahill hip vammoja sivuraiteelle Hodgson kieltäytyi siirtymästä pois penkki: hänen vamma ei ole raskas

Pekingin aikaa 2:45 28. toukokuuta, Englannissa on kotona pelata alkulämmittelyn ottelun Australian maajoukkueen. Mutta ennen kuin Englannissa peräkkäistä vammoja, Cahill ja Daniel Venäjän paidat Sturridge on loukkaantunut tarvetta yksityiskohtaista tutkimusta varten, kun taas keskikenttäpelaaja Messi lasten paidat Deer Fu on todennäköisesti johtuneen nivus vammoja kesällä, jää Euroopan Cupin.

Englannin valmentaja Roy Hodgson Suarez paidat ilmoitti Deer Fu kärsi nivus kanta, ainakaan osallistu Englannin warm-up ottelussa Australia, mutta Hodgson on siirretty Euroopan Cup Deer Fu odotuslistassa todennäköisesti kaipaamaan Euroopan Cup, koska loukkaantumisen. Manchester City keskikenttäpelaaja on ollut epäonnea maajoukkueessa, hän oli Englannissa Sveitsissä vastaan ​​Espanjan kaksi peliä piti lähteä koska loukkaantumisen, loukkaantunut jälleen maajoukkueessa.
Puolustaja Cahill koska lonkan vammoja ei osallistu peliin vastaan ​​Australiassa, mutta Hodgson sanoi Cahill vamma ei ole vakava, "Cahill ei kärsinyt vakavia vammoja, mutta lantio on pieni ongelma, viime alkulämmittelyn ottelun Turkkia vastaan ​​hän ruiskutettiin särkylääkkeet vaatia myös pelannut peliä. jälkeen lääkäri ja keskustelin, Cahill päätti levätä kolme Suarez paidat tai neljä päivää, joten hän ei osallistu peliin, jota hän elpyminen on edullisempaa. "
Tämä tarkoittaa, että Cahill ei poissa ja Euroopan Cup, Euroopan Cup tietää ehdokaslistan Englannissa vain kolme puolustajaa, mutta Cahill vamma ei ole raskas, Englannissa eivät ole esittäneet muita Zhongwein tekevät temppu valmistelemaan maajoukkueen. Hodgson korosti, että "Englannissa ennen Euroopan Cupin kolme verryttely otteluissa emme olisi valmis sallimaan pelaajan valmiina kaikkiin kolme peliä. Nyt Stone tarvitse pelata peliä."
Lisäksi hyökkääjä Sturridge n vamma on vakavampi, Hodgson sanoi: "Me
Puhuminen huonoa tuuria on pelaaja, ja hän yritti kovasti palata joukkueen. Valitettavasti hän veti vasikka, ja joukkue ei ole pystynyt harjoittelemaan. Tulemme suorittaa lisätarkastuksia hänelle huomenna, toivon, että hän voidaan parantaa, jos kaikki menee hyvin, hän odotetaan edelleen osallistua kilpailuun. Aion ilmoittaa ensi tiistaina Euroopan Cup 23-man suuri virallisen merkinnän luettelosta. "