Real Madrid paita Puhuin Prandelli meid n yll ttynyt AFC Jalkapallo Lottery veikkaus.

Real Madrid paita Puhuin Prandelli meid n
yll ttynyt "[AFC Jalkapallo Lottery [veikkaus:. !! Hengda 1 2 Guoan voittaa menett voittaa menett 2,37] [L het 88 yuania peri 50]]

Kiina ja Britannia kahdesti ennen pelaamista kokemus ulkomailla, Diamanti verrattuna "Olen cxp0925 pelannut West Ham, vahvuus ja kilpailutilanne Premier League n kyy pelin. Joissakin tapauksissa, alhaisempi teknologian t ll ." Mutta Diamanti ja korkea sy tt Kiinan tunnelma jalkapalloseura ja om.Real Madrid paitaistaja vahvisti, ett tylysti. "On tunnelma jalkapallo on yh innostunut, melkein sellainen usko, stadion t ynn faneja, klubi omistajat viett paljon rahaa ostaa parhaat pelaajat." Sen j lkeen, kun j lleen ilmaissut Diamanti halu palata Italian maajoukkueen, "toinen p iv , ja valmentaja ja Pu Landry valmentaja Italia sanoi keskustelun oli miellytt v ja vilpit n, ja h n tiesi minua hyvin. minut valittiin vuo.nna 2010 pallo, h n tiet mit voi tuoda ne minulle. "

Diamanti yll tt en Hengda kovaa vauhtia, ett ensimm inen peli AFC panoksesta fantastinen tavoite, sota vaihto hole card tulla uusi keisari taivaankappaleita. Viime Diamanti hyv ksynyt Italian tiedotusv lineiden, "Kaikki Urheilu microblogging," haastattelu, sanoi uusi tavoite t ll kaudella voitti Super Hengda haluavat auttaa, AFC ja FA Cup, Super Cup ja uskoo Lippi Micro Bo .Real Madrid paitasaapumista valtava vaikutus Kiinan jalkapallo . K nt m ll Hengda AFC avaaja 4-2 k ntyminen Melbourne Victory ottelu, Diamanti sanoi: "Meid n valmistelu ei ollut kovin hyv alkupuoliskolla h n pelasi huonosti, mutta Lippi taukoja luento Olkoon rohkaisevana j lkipuoliskolla australialaiset lama ja pelata hyvin, teki.Real Madrid paitai nelj maalia p ttyy."

Tavoitteena uusi kausi, Diamanti, sanoi: "Toivon toistaa viime kaudella Hengda, joukkue voitti Super League ja otsikko AFC Champions League, mutta my s toivoa auttaa joukkue voittaa FA Cupin ja Euroopan Super Cupin ja toivoa. Italian maajoukkueen kes ll voit valitse Luett.elo World Cup Brasiliassa, menn pidemm lle peli kuin mahdollista. Maanosaliittojen cup, voitti Kolmanneksi olisin silti saada t llaisia uloksia ja edelleen. "

Diamanti menett viimeksi Italian maajoukkue, sanoi: "Puhuin Prandelli, meid n chat on hyvin rauhallinen, h n tuntee minun vilpitt m sti hyv ss kunnossa, ensimm inen tuli h nelle vuonna 2010. edustusto, h n tiesi, ett voisin tehd jotain h nelle, kun Italia ja Espanj.chnxp0928a l mmittely ottelu, Guangzhou aika on 05:00, mutta kollegani vaihtamaan se kertoa minulle jotain. "

Aihe takaisin Kiinan jalkapallo, Diamanti sanoi. "Olen Premier League aiheet microblogging cxp0925 West Ham Ottelun jossa kilpailu on kovaa, entist kovempaan kilpailuun ja Super jotkut n ytt teknisell tasolla on suhteellisen alhainen, mutta nyt t ll jalkapallo on yh intohimoinen, monet ihmiset rakastavat jalkapallos.tadionilla on aina t ynn yleis , omistajan klubi my s haluavat investoida suuria summia oli ostanut pelaajia, jossa kilpailu on yh kovaa. "

Marcello Lippi valmentaja, Diamanti sanoi: "Kiinan jalkapallo on sellainen puomi, pitk lti kiitos Lippi, anna Kiinan jalkapallo on tullut houkuttelevampi kuin koskaan rakentaa Kiinan pit isi antaa Lippi. Monument, h n toi Kiinan intohimo jalkapalloa ja ammattitaitoa, niin edistymist Kiinan jalkapallo 20 vuotta. Lippi on mestari, keisari Kiinan jalkapallo, jos Kiina tapahtuu vuonna 2026 tai 2030 vuotta World Cup j rjestettiin Kiinassa, min ole yll ttynyt. "

Vaikka avaaminen Brasilian MM nopeasti, mutta skandaali 2022 Qatar MM tarjous vaikuttaa edel